10 Aralık Cumartesi gecesi gerçekleştirilen ve bu sabah saatlerinde Kayseri'de gerçekleştirilen hain terör saldırılarını kınayan Çerikçi, ülke olarak birbirimize kenetlenmemiz gerektiğinin altını çizdi.

Ülkemiz insanlarının arasına nifak sokmaya çalışan kirli ellere fırsat vermememiz gerektiğini vurgulayan Çerikçi mesajında şunlara yer verdi;

Bu terör olayında şehit olan polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyorum. Vatanımız üzerinde emperyalist Avrupa ülkelerinin desteğini alan iç ve dış düşmanlarca bir senaryo oynanmak isteniyor. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde daha çok birbirimize kenetlenme ve vatanımıza sahip çıkma günüdür.

Bu kalleşçe terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Ancak aziz milletimiz ve ülkemiz insanlarının arasına nifak sokmaya çalışanlara fırsat vermemeliyiz. Bütün ülke insanları olarak daha da sıkı sıkıya birbirimize kenetlenme zamanıdır. Uygulamaya çalışılan bu kirli ve sinsi oyunları bozguna uğratılarak boşa çıkartılmalıdır, diye düşünüyoruz. Tüm yurdumuzda barış, kardeşlik ve huzur ortamının tesisi tek dileğimizdir. Tekrar tüm polis ve sivil şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı olanlara da acil şifalar dilerken, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz” 
Editör: Barış Köksal