Altındere Marka Patent Yönetim Kurulu Başkanı Av. Murat Altındere yayınladığı mesajla Mersinliler'in Ramazan Bayramını kutladı.

Altındere Marka Patent Yönetim Kurulu Başkanı Av. Murat Altındere yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "İnsanları aynı duygular etrafında birleştiren, yardımseverlik, dayanışma, paylaşma ve birbirine anlayışın en yüksek noktalara ulaştığı Ramazan ayının ardından bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

Ramazan ayı boyunca artarak yaşadığımız birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygusunun diğer 11 aya da yayılması en büyük dileğimizdir. Millet olarak sahip olduğumuz komşularımızı ve çevremizdeki ihtiyaç sahiplerini gözetme, sosyal konumu ne olursa olsun sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhu ile insanlara destek olma arzusu, geleceğe güvenle bakmamızı, birlik ve beraberliğimizi sağlayacak önemli özelliklerdir. 

Dargınları barıştıran, sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendiren bayramın sevinç ve mutluluğunu, vatan uğruna can veren şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz, yaşlılar, hastalar, yetimler ve yakınlarımız ile paylaşmak çok vefalı, anlamlı ve huzur veren bir davranış olacaktır. 

Bu duygularla, tüm Mersinliler'in Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın hemşehrilerimize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Editör: Barış Köksal