6 bin 500 Katılımcı, 225 bin Ziyaretçi, 150'den fazla Konuşmacı ve bin 400'den fazla etkinliğe ev sahipliği yapan Hanovver Messe,  dünyanın önde gelen sanayi teknolojisi fuarı konumunda. AR-Ge, Endüstriyel Otomasyon, Endüstriyel Tedarik, Üretim Teknolojileri ve endüstrinin temel alanları fuarda sergilendi.

Altındere Turizm, önceki aylarda Dubai'de gerçekleştirilen Golfood Gıda Fuarı'nı Akdeniz İhracatçı Birliği (AKİB) üyelerinden oluşan 83 bakliyatçı ile gerçekleştirdikten sonra 24-26 Nisan tarihleri arasında dünyanın en büyük endüstri fuarlarından biri olarak bilinen Hannover Messe Endüstri fuarına Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi sanayicileri ile katıldı. Fuarda AR-Ge, Endüstriyel Otomasyon, Üretim Teknolojileri gibi alanlarda bilgilendirilen sanayiciler, Almanya'dan inovatif fikirlerle döndü. Mersin ve bölgede yurtdışı çalışma ziyaretleri, fuarlar ve yatırım ziyaretleri organizasyonlarında öncü firma olan Altındere Turizm, kurum ve kuruluşların ilk tercihi haline geldi.

Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayan Hannover Messe Endüstri Fuarı'nın sanayiciler açısından oldukça verimli geçtiğini ve Mersinli sanayicileri kaliteli bir fuar organizasyonunda buluşturdukları için mutlu olduklarını belirten Altındere Turizm kurucuları, ' Önceki dönemlerde olduğu gibi Altındere Turizm sanayicilerimiz ile birlikte verimli bir fuar organizasyonuna daha imza attı. Dünyanın en büyük endüstri fuarlarından biri olan Hannover Messe, sanayicilerimiz açısından oldukça önemli bir fuardı. Mersinli sanayicilerimizin buradan edindikleri bilgiler ve fikirlerin yatırım planlarını etkileyeceğini düşünüyorum. MTOSB sanayiciye verdiği değeri ortaya koyarak Mersin için ne kadar büyük bir kurum olduğunu bir kez daha kanıtladı. Biz de bu organizasyonda sanayicilerimizin yanında olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz yurtdışı iş seyahatleri, fuarlar ve yatırım odaklı iş seyahatleri alanında kurumlara vermiş olduğumuz hizmetler çerçevesinde Mersin ve bölgede geniş bir güvenilirlik kazandık. Bu da bizi çok memnun ediyor' ifadelerini kullandılar.

Editör: Barış Köksal