Mersin turizm sektörünün gözdesi Divan Mersin, Ramazan Ayına özel iftar menüsü ile fark yaratmaya hazırlanıyor. Onlarca çeşit yemekleri ve Osmanlı tatları ile Mersinlilere eski günlerdeki Ramazan ruhunu yaşatmayı amaçlayan Divan Mersin iftarlarında açık büfe konsepti uygulanacak. Tamamen Osmanlı konsepti ile misafirlerini ağırlayacak olan Divan Otel, yemek eşliğinde ney dinletisi ile huzurlu bir iftar sunumu amaçlanıyor. 

Ramazana özel zengin iftar menüsünün yanında Osmanlı mutfağının geleneksel tatlarını da açık büfe konseptine dahil eden Divan Mersin, Ramazan Ayı boyunca iftarın adresi olacak. Çeşitli kurum ve kuruluşların iftar yemeklerine ev sahipliği yapacak olan Divan Mersin, cazip fiyatları ile de dikkatleri üzerine çekecek. 



Ramazan ayı boyunca Osmanlı tatlarını ve Ramazan coşkusunu Mersinliler ile buluşturmayı amaçladıklarını belirten Divan Mersin Müdürü Özkan Özek, ‘Ramazan ayı özlenen ve Müslüman âleminin dört gözle beklediği bir aydır. Biz de Divan Mersin olarak konseptimiz ve mutfağımız ile eski Ramazan ruhunu Mersinlilere yaşatmayı amaçladık. Osmanlı mutfağı ve geleneksel tatlarla Ramazan Ayı boyunca açık büfe olarak hizmet vermenin gururunu yaşayacağız. Osmanlı dokunuşlarını hissedebileceğiniz iftar sofralarına Mersinliler’i bekliyoruz. Lezzetin en keyifli halini, Ramazan’ın bereketi ile buluşturan Divan Mersin olarak, canlı ney dinletisi eşliğinde iftariyelikleri, çorbaları, lezzetli börek ve şerbetleri ile zenginleştirdiği Ramazan büfesini sizlerle buluşturuyoruz’ dedi.

Editör: Barış Köksal