Bu haftadaki toplantıda KKTC Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 41. yıl dönümü kutlandı. Toplantıya Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Rotary 2015-16 dönem Başkanı Serhan Antalyalı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mersin Başkonsolosu Ayşen İnanırlıoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milliyetçi Adalet Partisi (MAP) Genel Başkanı Ata Tepe ve çok sayıda rotaryan katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Mersin Rotary 2015-16 dönem Başkanı Serhan Antalyalı, ‘  Sevgili rotary ailem hizmetlerimiz dünyaya armağan olsun diye çıktığımız bu yola gittikçe kocaman bir aile olmanın mutluğunu yaşıyoruz. Bu gün en içten ve en güzel duyguların yaşandığı diğer günlerden farklı olan bir gün kulübümüze, ailemize katılacak olan dört yeni rotary’miz var böylesi güzel ve anlamlı bir günde bize eşlik eden belediye başkanıma, konsolosuma ve saygı değer genel başkana huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Aramıza yeni katılan dört arkadaşım şu andan itibaren resmen rotary ailesinin birer ferdisiniz. Topluma hizmet veren, dünyada barışın ve iyiliğin çoğalmasına yardım eden iş ve standartları yüksel olan rotary ailesinin ferdi olmuş bulunmaktasınız. Eminim ki düşündükleriniz, söyledikleriniz ve yaptıklarınız gerçeğe uygun daha iyi dostluklar sağlayacak ve herkes için hayırlı olacaktır ’dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, ‘ Mersin rotary kulübünün Mersin’e katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bizler Mersin’e gönül ve hizmet veren her kulübün yanında olduğumuz gibi rotary kulübünün de her daim yanındayız. Başarılarınızın ve hizmetlerinizin devamını diliyorum’ dedi.

Konuşmaların ardından kulübe yeni katılan üyeler rozertleri takıldı ve katılımlarından dolayı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milliyetçi Adalet Partisi (MAP) Genel Başkanı’na, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mersin Başkonsolosu Ayşen İnanırlıoğlu’na ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya Mersin Rotary adına belge takdim edildi.

 

 

 

Editör: Barış Köksal