Yarattığı fotoğraf kafe konsepti ile insanların hem fotoğraf eğitimi alabilecekleri hem de keyifli vakit geçirebilecekleri bir mekan tasarlayan Dünya Aslan’ın bu girişimi yoğun ilgi gördü. Farklı konseptlerde birbirinden renkli fotoğraf alanları bulunan mekan, fotoğraf tutkunlarına ev sahipliği yapacak. Uzman fotoğrafçılar eşliğinde derslerin verileceği Bi Dünya Fotoğraf Kafe’de ücretsiz ikram servisleri de bulunuyor.

İnsanların kaliteli bir ortamda hem zaman geçirebilecekleri hem de fotoğraf çekmeyi öğrenebilecekleri bir konsept yarattıklarını belirten Fotoğraf Sanatçısı Dünya Aslan, “2 yıldır aklımda olan bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Burada amacımız; insanlara doğru fotoğraf çekebilmeyi öğretmek. Herkesin elinde dört dörtlük bir fotoğraf makinesi yok. Burada insanlara telefonlar ile nasıl fotoğraf çekilmesi gerektiğini öğretiyoruz. Profesyonel makine ile fotoğraf çekme, telefon ile fotoğraf çekme ve photoshop eğitimi gibi alanlarda insanları bilgilendireceğiz.

Burası herkese açık bir yer. Kafemizde farklı konseptlerde fotoğraf alanları yarattık. İnsanlar burada zaman geçirirken bu alanları kullanarak kaliteli fotoğraflara sahip olacaklar. 3 ayda bir fotoğraf köşelerimizin görsellerini değiştireceğiz. Burada insanların özel günlerine de ev sahipliği yapacağız. Bunun yanında workshoplar, atölyeler vb gibi etkinlikler de olacak. Belli bir giriş ücretiyle insanların burada kaliteli zaman geçirmelerini sağlayacağız” dedi.

Dünya Aslan’ın bu girişimini duyan Mersinliler, “Bi Dünya Fotoğraf Kafeyi” ziyaret ederek çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

Editör: Barış Köksal