Özgenç mesajında şunlara yer verdi;

Millet iradesinin yegane tecelligahları olan TBMM ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi başta olmak üzere, ülkemizin en önemli kurum ve kuruluşlarının bombalandığı, 249 şehit, binlerce vatandaşımızın ise gazi olduğu 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi, tarihte necip milletimizin şanlı mazisine vurulmuş kara bir leke olarak yerini almıştır.

Aziz Milletimiz, Allah’a olan imanların ve her karışı şehit kanıyla yoğrulmuş bu cennet vatana, nazlı bir hilal gibi dalgalanan al bayrağımıza olan sevdalarının bir gereği olarak onurlu, haysiyetli bir duruş sergiledi. 

Bizler Türk milleti olarak bu kirli ellere hiçbir zaman fırsat vermeden, vatanımıza ve milletimize sahip çıkmaya, bu ülkenin bekası için kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Bilinmelidir ki söz konusu vatan olduğu sürece bu ülkenin evlatları bir ölür bin dirilir. Bu vesileyle, hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde bir kez daha hainleri tüm yüreğimizle lanetliyor, aziz şehitlerimize Rabbimizden rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum. Türk Milleti asildir ve öyle kalacaktır. 
 

Editör: Barış Köksal