Adana Uptown’da gerçekleştirilen iftar yemeğine İVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, İVECO Kılıçlar Otomotiv müşterileri ve çok sayıda iş insanı katıldı. 

Açılan iftarın ardından konuşmasını gerçekleştiren İVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, birlik ve beraberliğin en yoğun duygularla hissedildiği Ramazan ayında, birlikte olmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek, ‘Öncelikle ülkemizin kötü günlerden geçtiği şu günlerde, vatanımız için şehit olan askerlerimize, polislerimize ve terör saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. İVECO Kılıçlar Otomotiv sektöre giriş yaptığı 1978 yılından bu yana önemli yollar kat etti. Biz bu yollardan geçerken, siz değerli dostlarımız daima bizlere güvendiniz ve yanımızda oldunuz. Biz büyük bir aile olduk. Ailemiz birlik ve beraberlik çerçevesi içerisinde gün geçtikçe daha da genişliyor. Bu bağlarla güçlenen Kılıçlar Otomotiv, siz değerli dostlarımıza en iyi hizmeti vermek için yolunda emin adımlarla ilerleyecektir. Birlik ve beraberliğimizin önüne hiçbir engel geçemeyecektir’ dedi.

Konuşmasına, her detayın düşünüldüğü ve tasarlandığı İVECO Euro6 Stralis’i hizmete sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek devam eden Kılıç, 'Her modelimizde olduğu gibi bu aracımız da ticari hayatımızda en büyük iş ortağımız olacaktır’ ifadelerini kullandı.

Kılıç, 'Marka ve müşteri ilişkisinden daha çok dostluk bağlarıyla kurduğumuz bu birlikteliğimiz ve sizlerden aldığımız güç, İVECO Kılıçlar Otomotiv'in büyümesine ışık tutuyor. Bize duyduğunuz güven doğrultusunda İVECO’nun yeni modellerini sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz’ dedi.

‘Ramazan ayının bizlere sunduğu manevi duygu yoğunluğunu bugün bu sofrada değerli dostlarımızla paylaşmanın mutluluğu bizler için paha biçilmez bir duygudur’ diyen Vahdettin Kılıç, 'Ülkemizde, bölgemizde ve şehrimizde bu mübarek günü aynı duygularla geçiren, tüm yardıma muhtaç insanlarımızın da Ramazan ayını kutluyorum. Bu mübarek aylarda insanlık vazifemizi yerine getirerek yardıma muhtaç olan insanların yanlarında olmamız gerektiğine inanıyorum. Bu günlere gelmemize emeği geçen İVECO Türkiye Genel Müdürü ve yardımcılarına, özverili çalışmaları ile Kılıçlar Otomotiv’i daima en ileriye taşıyan ekibime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ticari yaşantımızda olduğu kadar, bu akşam da bizleri yalnız bırakmayarak Ramazan Ayı'nın birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamını bizlerle paylaşan siz değerli dostlarımıza Kılıçlar Otomotiv ailesi olarak şükranlarımı sunuyorum. İVECO Kılıçlar Otomotiv sizlerle var oldu, sizlerle var olmaya devam edecektir' dedi.

Yemek semazen gösterileri ile son buldu.





Editör: Barış Köksal