Sultaşa Otel’de gerçekleştirilen iftar yemeğine Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, yönetim kadrosu ve personelleri, İveco Kılıçlar Otomotiv Adana Şube yöneticileri ve çalışanları katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç: ‘ Ben birlik ve beraberliğin olduğu bu huzurlu ortamda birlikteliklerin uzun yıllara taşınmasını arzu ediyorum. İyiyi değil daha iyiyi nasıl yaparızı düşünüp, hep birlikte hareket etmeyi temenni ediyorum. Yıl sonuna kadar yapacağımız çok şeyler var. Bu beraberlikler, sizinle güçlenerek büyüyecektir. Sizler benim çalışanım değil ailemin birer parçasısınız ve daima da olmaya devam edeceksiniz.’ dedi.

Keyifli bir ortamda başlayan iftar yemeği gecenin sonunda çekilen halaylar ile sona erdi. Ramazan ayının birlik ve beraberlik adına önemli olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, 'Böylesine önemli günlerde personelimiz ile birlikteliği sağlamak amacıyla bu iftar yemeğini organize ettik. Onların daha verimli olması adına motivasyon büyük önem taşıyor' dedi.



Editör: Barış Köksal