Müşteri memnuniyetini koşulsuz ön planda tutan İtina Güvenlik, satış ve satış sonrası hizmetleri ile 18 yıllık tecrübesi ile Mersin firmalarına kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Alarm sistemleri, güvenlik kameraları, yangın sistemleri gibi alanlarda faaliyetini sürdüren İtina Güvenlik, son sistem cihazları ile Mersinli firmaların aranan markası konumunda.

Mersin’de referansları oldukça geniş bir ağa sahip olan İtina Güvenlik, Mersin’de birçok büyük şirketin güvenlik alanındaki hizmetlerini başarı ve titizlikle yürütüyor. Uzman ekibi ile kusursuz işler başaran güvenlik firması, uygun fiyat avantajları ile de firmalar ile çözüm ortaklıklarını sürdürüyorlar.

‘EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ REFERANSLARIMIZ’

Mersin’de Ercan kurulan aile şirketi İtina Güvenlik, referansları ile de göz dolduruyor. 18 yıllık tecrübeye sahip olduklarını belirten İtina Güvenlik Kurucusu Ercan Çaka, ‘Mersin’de yaptığımız başarılı işlerle 18 yılda büyük bir kitle tarafından kabul gördük. Yaptığımız kaliteli işler bizim büyümemize ve kendimizi geliştirmemize ön ayak oldu. O yüzden her zaman en büyük gücümüzün referanslarımız olduğunu söylüyorum. Bugün Mersin’de kobi ölçekli firmalardan, Mersin’in devlerine kadar birçok firmaya güvenlik hizmeti verdik ve vermeye devam ediyoruz’ ifadelerini kullandı.

İtina Güvenlik İletişim: 0507 335 42 62

Editör: Barış Köksal