AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Burak Karataş'ın sorularını yanıtladı

Taşpınar, Macit Özcan dönemine yönelik yapılan operasyonu www.cukurovaexpres.com'dan öğrendiğini belirterek, 'Haberim yoktu. Ben de haberi sizden okudum. Henüz konuşmak için çok erken. Yargılama sürecini yakından takip edeceğiz' dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Burak Karataş'ın sorularını telefonla yanıtlayan AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar, 'Bu memleketin, bu halkın, bu devletin 1 kuruşuna tenezzül eden kim olursa olsun yasalar karşısında hesap vermeli. Fakat şu an Macit Özcan için 'hırsız, yapmış, etmiş, çalmış' gibi ifadeler kullanmak adına çok erken. Sadece objektif şekilde yargılanma sonucunu beklememiz gerekmektedir. Biz AK parti Mersin teşkilatı olarak yargılama sürecini bekleyip, daha sonra yorumda bulunmanın daha doğru olacağını düşünüyoruz' dedi.

Burak Karataş'ın, CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit'in 'Umarım Melih Gökçek - Bülent Arınç atışmasından dolayı gündem değiştirilmek istenmiyordur' sözlerini hatırlatması üzerine konuşan AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar, 'Bu benzetme, bu yaklaşım abesle iştigaldir. Bülent Arınç, Melih Gökçek olayı bizim parti içerisinde yaşanan bir olay. Partimizin gerekli kurulları olayı değerlendirir gerekeni yapar. Mersin'de yaşanan bir olay, böylesine Türkiye gündemine oturmuş bir olayın önüne geçebilir mi.? İki gündem birbirinden çok uzak olaylar. Birisi ulusal, birisi yerel bir olay. Karşılaştırma yapılamaz bile' dedi.

Editör: Barış Köksal