AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile birlikte gerçekleştirdiği programlara devam ediyor.

Serdar Soydan ile birlikte Mezitli sokaklarını karış karış gezen Başkan Gültekin, 'Cumhur İttifakı olarak Mersin'de çok iddialıyız. Bunun en önemli göstergesi yaptığımız saha çalışmalarında vatandaşımızın gösterdiği yoğun ilgi. Biz bu ilgi ve alakadan dolayı çok memnunuz. Bu ilgi ve alaka bize seçimde ipi göğüsleyeceğimizin habercisidir' dedi.

Cumhur İttifakı olarak MerSin Büyükşehir Belediye Başkanlığını Hamit Tuna'nın, Mezitli Belediye Başkanlığını ise Serdar Soydan'ın kazanacağından emin olduklarının altını çizen AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, '31 Mart'a kadar Mezitli'de basmadık toprak bırakmayacağız ve seçimi kazanacağız' dedi.

'Mezitli halkı değişim istiyor' diyerek sözlerini sürdüren Başkan Gültekin, 'Mezitli yıllardır yerinde sayıyor. Artık değişim ve gelişim zamanı. Mezitli halkı yaptığımız tüm toplantılarda değişimin ne kadar gerekli olduğunu, Mezitli'nin Mersin'in incisi olduğunu ama bakımsız bırakıldığını ifade ediyorlar. Biz halkımızın bu isteklerini yerine getirebilecek bir ittifak olarak Mezitli'ye bambaşka bir çehre kazandırmak için yola çıktık ve bu yolun sonunda mutlaka başarıya ulaşacağız. Mezitli halkı buna inansın' dedi.

Editör: Barış Köksal