www.cukurovaexpres.com - Özel Haber

Derya Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

Derya Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, "Manevi ve milli günler, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel anlardır. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.

Bu duygular içinde tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor; bayramın, başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere insanlık için hakiki anlamda bir bayram sevincine dönüşmesini temenni ediyorum" dedi.

Editör: Barış Köksal