Mersin'in tanıtımı için önemli bir proje olan, yaklaşık 60 bilim adamının katılacağı Dil Bilim Topluluğu Konferansı Mersin'de büyük yankı uyandırmaya hazırlanıyor. Proje kapsamında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile fikir alışverişi yapan Kanlı, projenin Mersin'in tanıtımı, kültür zenginliği ve Mersin Üniversitesi'nin tanıtımı için önemli bir proje olduğunun altını çizdi. 

Pronet AŞ. Mersin Firma Sahibi ve Grey Medya Kurucusu Harun Kanlı; ' Yaklaşık 60 bilim adamı ve 500'den fazla öğrenciyi Mersin Üniversitesi'ne getirerek Dil Bilim Konferansı düzenleyeceğiz. Bu proje Mersin'in ve Mersin Üniversitesi'nin tanıtımı açısından etkili bir proje olacak. Bu tarz projelerin Mersin'de daha aktif olması gerektiğini düşünüyorum. 60 bilim adamını Mersin'de toplamak gerçekten zor bir iş fakat Mersin için herkesin çabalayarak üretici yol izlemesi gerekiyor. Bu bağlamdan dolayı da bu projeyi Mersin'e kazandırmanın gurunu yaşıyorum' dedi.

Dil Bilim Topluluğu Konferansı'nın Mersin için önemli bir proje olacağının altını çizen Kocamaz, proje kapsamında desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti.

Editör: Barış Köksal