Kaliteli bir hizmet anlayışı içerisinde zengin menüsü ile başarılı bir yol izleyen Gül Kafe çok yakında yeni yerinde hizmet vermeye devam edecek. Günde yüzlerce insana hizmet götüren, özleyenlerinin sabırsızlıkla beklediği Gül Kafe, yepyeni konsepti ile özel günlerinize ve hoş sohbetlerinize ev sahipliği yapmak adına yenilenme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.


 
Gül Kafe, mekan içerisinde özel bir toplantı salonuna da yer vererek iş dünyasına da hizmet veremeye hazırlanıyor. İç dizaynı ve dekor çalışmalarının ardından Mersinli vatandaşlarla buluşacak olan Gül Kafe açılış tarihi olarak Mart ayının ikinci haftasında Adnan Menderes Bulvarı Fatih mahallesinde hizmete açılmayı planlıyor. 

Mersin’de kaliteli ve istikrarlı bir mekan haline gelen Gül Kafe’nin işletmecisi Zeyni Ceylan, Gül Kafe’nin yeni konsept çalışmalarının ardından Mersin halkına daha özel hizmetler verebilmek adına özveri ile çalıştıklarını ifade etti. Her kesime hitap etme anlayışı ile yola koyulduklarını belirten Ceylan, ‘ Gül Kafe her zaman olduğu gibi yeni yerinde de kalite ve güvenilirliğin dışına çıkmadan Mersinlilerin uğrak adresi olmaya devam edecektir. Mersin halkına layık bir mekan olması için çalışmalarımız titizlikle sürüyor ve en kısa zamanda nezih ve ferah mekanımızı yeniden özleyenleriyle buluşturacağız’ dedi. 

 

Editör: Barış Köksal