Geniş katılımla gerçekleştirilen açılış törenine kent protokolünden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin İpek, Mersin GİAD Başkan Yardımcısı Ali İpek ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Üniversite Caddesi üzerinde verimli bir yatırım yaptıklarını ifade eden Gönül Kahvesi işletmecisi Çağdaş Erol, 'Mersin her geçen yıl kendini yenilemeye ve istihdam alanları yaratmaya devam ediyor. Bizde Mersin'in gelişmesi adına yatırımlar yaparak yeni istihdam alanları yaratmaya özen gösteriyoruz. Gönül Kahvesi Türkiye'de kendini kanıtlamış ve dünyaya açılan bir kuruluştur. 'Dünyada bir gün herkes Türk kahvesini tadaca' sloganı ile bunu apaçık gösteriyor. Bizde böyle bir kuruluşu Mersin'e kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.

Dizayn olarak oldukça gösterişli bir mekan olan Gönül Kahvesi'ni Mersinlilere kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Gönül Kahvesi İşletme Müdürü Can Yılanlı, 'Mersin'in en hareketli noktalarından olan üniversite caddesi üzerinde açtığımız gönül kahvesi her kesime hitap edebilecek şekilde tasarlandı. Gönül Kahvesinin lezzetlerini bilmeyen yoktur. Bizde bu lezzetleri en kaliteli bir şekilde Mersinlilere sunmayı amaçlıyoruz' ifadelerini kullandı.

Açılış kurdelesini kesen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, bu tarz nezih mekanların Mersin'e ayrı belirterek, Mersinlilerin bu tarz işletmelere sahip çıkarak onları yaşatmaları gerektiğine vurgu yaptı. Kocamaz, konuşmasının sonunda Gönül Kahvesi İşletmecisi Çağdaş Erol'a Mersin'e böyle bir sosyal alan kazandırdığı için tebrik ederek teşekkür etti.

Açılış sonrasında Çağdaş Erol tarafından Burhanettin Kocamaz, Neşet Tarhan ve Hasan Hüseyin İpek'e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Editör: Barış Köksal