Bayramların, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günler olduğunun altını çizen MERYAD Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz;

'Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını uğurlamanın hüznünü yaşarken, diğer yandan da Ramazan ayının mükafatı olan Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı özel günlerdir. Bayramlar, sevincin ve mutluluğun büyüklerimizle, gençlerimizle, çocuklarımızla, eş, dost ve akrabalarımızla paylaştığımız çok özel günlerdir. 

Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramlarda, ihtiyaç sahibi olanlara yardım eli uzatmalı ve bayramın coşkusunu onlara da yaşatmalıyız. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, geleneklerin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve insanlığın Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini Allah'tan niyaz ederim.' dedi.
 
Editör: Barış Köksal