Av. Fatih Seyit, Atatürk'ün, ilkeleri ve gerçekleştirdiği devrimlerle ülkemizi aydınlık geleceğe taşımanın gayretiyle Türkiye'ye ve millete yeni bir aydınlık yol açtığını bildirdi.

Atatürk'ün Türk Milleti'nin Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı silah arkadaşları ile beraber zaferle sonuçlandırarak ve millet iradesine dayalı çağdaş ve modern Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduğunu hatırlatan Av. Fatih Seyit, şunları söyledi:

"Anadolu topraklarından yükselen bağımsızlık ve özgürlük meşalesi ve onun büyük ateşleyicisi olan Atatürk, dünyada pek çok topluma da örnek olacak bir davranış sergilemiştir. Cumhuriyet'in ilanı ile Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açan Atatürk, barışçı kimliği, liderlik yeteneği, üstün kişiliği, ülküleri ve öngörüleriyle yüzyıla yön veren en büyük devlet adamlarından biridir.  

Atatürk, ilkeleri ve gerçekleştirdiği devrimlerle ülkemizi aydınlık geleceğe taşımanın gayretiyle ülkemize ve milletimize yeni bir aydınlık yol açmıştır. Millet olarak bizler gönlümüzdeki Atatürk sevgisiyle, demokratik cumhuriyete olan bağlılığımızla ve çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkma azim ve kararlılığımızla açtığı yolda hızla ilerlemekteyiz. Atatürk'ün ve kahraman atalarımızın bizlere bırakmış olduğu değerli mirası geleceğe taşımak, uğruna büyük bedeller ödenen vatanımıza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmak, yaşatmak ve yüceltmek millet olarak hepimizin ortak sorumluluğudur."
Editör: Barış Köksal