24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Bilen Otomotiv Genel Müdürü Ercan Memiş, "Öğretmenlerimizin emeklerinin manevi karşılığı da var" dedi.

Bilen Otomotiv Genel Müdürü Ercan Memiş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında öğretmenlerin kutsal bir vazife ifa ettiğine dikkat çekerek, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladığını bildirdi.

Toplumların geleceği olan çocukların yetişmesinde ve sağlıklı bireyler haline gelmesinde aileden sonra en önemli temel görevi yürüten öğretmenlerin sağlıklı ve eğitimli bir toplumun meydana getirilmesindeki emeklerinin hiçbir maddi karşılıkla ödenemeyeceğine işaret eden Memiş, öğretmenlerin bu açıdan yaptıkları işin manevi karşılığı bulunduğunu da dile getirdi.

Memiş, mesajında şu ifadelere yer verdi; "(Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum) şiarını benimsemiş bir anlayışın temsilcisi olarak öğretmenlerimizin değeri bizim yanımızda çok farklıdır. Bizim kültürümüzde öğretmenler anne ve babadan sonra gelen en saygı değer insanlardır. Ailede anne baba neyse okulda da öğretmenler aynı konumdadır. Bu duygu ve düşüncelerle çocuklarımızın yetişmesi için ellerinden gelen tüm gayreti gösteren değerli eğitimcilerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.
Editör: Barış Köksal