Mersin’de otomotivden gıdaya birçok sektörde faaliyetlerini sürdüren Derya Grup, yönetim ve personel kadrosuyla birlikte inovasyon çizgisine değer katmak ve müşteri memnuniyeti adına eğitimler almaya devam ediyor. Derya Otomotiv Hyundai plazada gerçekleştirilen ‘Satış 4.0’ eğitimine katılan Derya Grup personelleri, Yönetim Danışmanı Yazar İlhan Ürkmez’den önemli bilgiler aldı. Satışın teknoloji ve dijital ağlarla birleştirilmesi gerektiğini belirten Ürkmez, sosyal ağların satış gücünü ciddi oranda etkilediğini belirtti.

Satış 4.0’ın dijital ekonominin yeni nesil iş yapma modeli olarak ön plana çıktığını belirten İlhan Ürkmez, ‘Rekabet artık ürün bazlı değil, iş yapma modeli bazlı olmaya başladı. Şirketlerin rekabet gücü artık sanal ortamdaki müşteri topluluklarıyla kurduğu bağa bağlı olarak şekillenmelidir’ dedi.

Değişen dünyada inovasyonun takipçisi olduklarını belirten Derya Grup Pazarlama Koordinatörü Yeşim Kış Akçer, ‘Yer aldığımız sektörlerde önceliğimiz her zaman müşterilerimizin memnuniyeti olmuştur. Tüm personellerimiz ile birlikte değişen dünyaya uyum sağlamak adına iş alanlarımızda inovasyona büyük önem veriyoruz. Otomotiv sektöründe olduğu gibi Mersin’de yer aldığımız tüm sektörlerde büyük bir başarı yakaladık ve bu başarıyı değişim adına attığımız adımlarla sağladık’ dedi.

Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış ise, ‘Otomotiv sektörü ile başlayan ticaretimiz değişimler ışığında gelişerek büyük bir ağa ulaştı. Şuanda otomotiv sektörünü yanı sıra gıda, sigorta, beyaz eşya gibi birçok alanda faaliyet gösteriyoruz. Şirketlerimiz her geçen yıl büyüme ve istikrar oranları ile bizleri mutlu ediyor. Fakat bizler Mersinlilere daha kaliteli hizmetler sunabilmek adına eğitimler almaya devam ediyoruz. Bizleri tecrübeleri ile bilgilendiren Yönetim Danışmanı İlhan Ürkmez’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

Editör: Barış Köksal