Mersin'in otomotiv sektöründeki öncü firmalarından Bilen Otomotiv tarafından gerçekleştirilen, bu yıl 7.'si düzenlenen Müşteri Buluşmaları Etkinliği Mersin'de gerçekleştiriliyor. Marehan'da gerçekleştirilen organizasyonla bir araya gelen Bilen Otomotiv Alfa Romeo&Jeep ailesi, 200'ü aşkın araçla konvoy halinde Mersin'de gövde gösterisi yaptı. Organizasyonun yapılacağı Marehan'da buluşan yaklaşık 800 müşteri çeşitli yarışmalar eşliğinde doyasıya eğleniyor. 

Müşteri ağını her geçen yıl genişleten ve Mersin'de büyük bir ivme kazanan Bilen Otomotiv Alfa Romeo&Jeep, müşterilerini ön planda tutmaya devam ediyor. 

Müşterilerinin Bilen Otomotiv ailesi için çok değerli olduğunu belirten Bilen Otomotiv Alfa Romeo&Jeep Genel Müdürü Ercan Memiş, 'Bilen Otomotiv olarak bu yıl 7.'sini düzenlediğimiz geleneksel Müşteri Buluşmaları Etkinliğimi gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Burada bulunan her birey Bilen Otomotiv ailesinin bir parçasıdır ve öyle de kalacaktır. Müşterilerimizin her biri ile ayrı ayrı bağımız ve dostluğumuz var. Bu durum bizleri çok memnun ediyor. Umut ediyoruz ki bu dostluğumuz hiçbir zaman bozulmaz ve sonraki yıllardaki etkinliklerde de Bilen Otomotiv ailesinin bir parçası olarak her zaman bir arada oluruz. Bu gün burada olan ve olmayan bütün müşterilerimize yola Bilen Otomotiv ile çıktıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum' ifadelerini kullandı. 








 
Editör: Barış Köksal