https://www.instagram.com/bilenoto.alfaromeo.jeep/?hl=trGenel Müdür Ercan Memiş ‘bu yıl 6 Temmuz Pazar günü 8. Müşteri Buluşmalarımızı gerçekleştirdik. Her yıl geleneksel olarak dostlarımızı bir araya getiriyoruz. Bu sebeple büyük ailemiz ile bir araya gelmenin haklı gururunu yaşıyoruz, ayrıca bu yılın farkı ise son derece titiz ve hassas hazırlanmış offroad organizasyonumuz oldu. Bu hazırlık esnasında, İstanbul Jeep merkezden JEC ekibi yanımızda yer aldı. Günlerce önceden JEC ve bizim ekibimiz konvoyun rotasını belirledi. Rotayı bizzat Jeep araçlar test ettiler.

Beklenen gün geldi ve 20 aracımız Mersin Jeep’te buluştu. Sonrasında Tarsus üzerinden Varda Köprüsüne ulaşan konvoyumuz ilk molasını burada verdi. Varda köprüsünün eşsiz manzarası ve tarihe tanıklık eden asırlık endamı eşliğinde ikramlarımızı aldık ve soluklandık.

Jeep Genel Merkezden Satış ve Pazarlama Müdürümüz Sevgili Berk ARI ve Aktivitenin Mimarı Sevgili Nijel Tuğan da aramızda yer alarak bizlere güç verdiler.

Daha sonra konvoyumuz eşsiz Torosların Manzaralarına doğru hareket etti. Taşdurmaz kanyonunu takip ederek, Pozantı da bulunan Akköprü’ ye ulaştık. Günün yorgunluğunu şeker pınarında çıkarttık. Grubumuz için  hazırlanan özel yemeklerimizi tattık. Şeker Pınarının serin sularını izleyerek, çaylarımızı yudumladık ve yorgunluğumuzu attık.

Akşam saatlerinde ise konvoyumuz tekrar hareket etti ve Pozantı Otobanı üzerinden değerli katılımcılarımız Adana ve Mersine sağ salim ulaşmış oldular.

Katılım sağlayan Jeep sever dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Umuyoruz ki çok keyif aldılar.

8. Defa Düzenlediğimiz bu muhteşem Organizasyon için Jeep Merkeze, JEC ekibine ve canla başla misafirlerimizi ağırlayan Bilen Otomotiv Jeep ekibine çok teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal