www.cukurovaexpres.com / Özel Haber

Mersin - Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, ASİAD Uluslararası Ticaret ve Yatırım Forumu'na verdiği desteklerden dolayı ödüllendirildi.. ASİAD Başkanı Emin Rıdvan Oğuz, MTOSB Yönetim Kurulu adına Başkan Sabri Tekli'ye bir plaket vererek, MTOSB olarak ticaret forumuna verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti..

17 ülkeden 230 yabancı bakan, bürokrat ve iş adamının katıldığı ASİAD Uluslararası Ticaret ve Yatırım Forumu'na, MTOSB olarak 50 bin TL katkıda bulunarak sponsorlar arasında yer alan OSB yönetimine teşekkür eden ASİAD Başkanı Oğuz, 'Bizler bu organizasyonu kentimize ve ülkemize faydalı bir iş yapmak adına düzenledik.. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum' dedi..

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ise, Mersin'e bir çivi çakmak isteyen herkesin yanında olmak istediklerini belirterek, 'MTOSB yönetim kurulumuzdaki tüm arkadaşlar olarak bu tür organizasyonlarda sanayicilerimize destek olmak ve onların yanında bulunmak arzusundayız.. Bundan sonra da bu tür forumlara ve fuarlara olan desteğimiz artarak devam edecek' dedi..
Editör: Barış Köksal