Çocuklu ailelerin tatil planları ile ilgili ipuçları veren Altındere Turizm kurucuları Leyla Ruken yolcu ve Nurdan Altındere, tatil planlaması yapılırken çocukların yaş gruplarına uygun ve aynı zamanda ebeveynlerinde kaliteli vakit geçirebilecekleri tatil yerleri seçmeleri gerektiğinin belirterek,

'Tek çocuklu ailelerin işi, çok çocuklu olanlara göre tatil noktasında çok daha kolaydır. Ama birden fazla çocuk söz konusuysa üstelik farklı yaş grupları da mevzu bahis ise o zaman tatil organizasyonunda “çoktan seçmeli” alternatiflere göz atmakta fayda var. Tüm çocukların yaş gruplarına uygun bir tatil seçimi yapmak, çocuklarınızın kendilerini takımın bir parçası olarak görmelerini ve dışlanmış hissetmemelerini sağlar. Bu arada sadece çocuklarınıza odaklanmamalı aynı zamanda kendi ihtiyaçlarınızı da belirlemelisiniz. Bu saydıklarımızı bir arada bulmak ailelere zor gelebilir. İşte tam bu noktada devreye biz giriyoruz ve ailelere kaliteli tatil geçirebilmeleri için çözüm önerileri sunuyoruz' ifadelerini kullandılar.

Sizi mutlu eden ve dinlenebileceğiniz alanlar neresi? Bu alanlar çocuklarınız için gerekli donanıma sahip mi? Ailenizin; güçlü ve zayıf olduğu yönler nelerdir? Tüm aile bireylerinizin hayal ve gerçekleri birbiri ile uyumlu mu? Seçeceğiniz otel ihtiyaçlarınıza cevap veriyor mu?  Bu soruların yanıtını bulmak tatil sürecinde karşılaşabileceğiniz sorunların azaltılması için önem taşır? gibi sorulara cevap bulan Altındere Turizm, Mersinlilerin tatil rehberi olma hususunda önemli adımlar atarak, Türkiye'nin ve Dünya'nın çeşitli noktalarında aileniz ve dostlarınız ile birlikte dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarınızı karşılayacak eşsiz tatil imkanı sunuyor. Tatil planlamalarında ailelerin bütçelerini göz önünde bulundurarak yönlendirmeler yapan Altındere Turizm, ailelerin para tuzağına maruz kalmamaları için tatil planı yapmadan önce mutlaka profesyonel tatil danışmanları ile görüşmeleri gerektiğini belirtti.


 
Editör: Barış Köksal