Sultaşa Otel'de gerçekleştirilen Akşam Pazarı' alışveriş festivalinde birçok marka boy gösterdi. Festivali ziyarete gelenler arasında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Gazeteciler Cemiyet Başkanı Turgay Demirtaş ve iş dünyasından birçok isim vardı. 

Festivalde stand kuran markalar ürünlerini ziyaretçiler için sergilerken ortaya renkli görüntüler çıktı. Dj performansları eşliğinde hem eğlenip hem alışveriş yapan ziyaretçiler, Sultaşa Otel havuzbaşında keyifli anlar yaşadı. 

Paşa Künefe yoğun ilgi gördü

Mersin'de kısa süre önce Paşa 33 Künefe olarak hizmete açılan marka, Mersin'de geniş bir kitle tarafından kabul gördü. Tatlı lezzetleri ile fark yaratan Paşa 33 Künefe'nin Akşam Pazarı'nda açtığı standa da ilgi bir hayli yoğundu. 

Abiyeler fark yarattı

Düğün sezonlarının vazgeçilmezi haline gelen Gigs Abiye' de festivale damga vuranlar arasındaydı. Sergilediği ürünleri ile Mersinli kadınlardan tam not alan Gigs, elbiselerin yanı sıra çanta ve takıları ile de büyük beğeni topladı. Gıdadan giyime, hediyelik eşyadan çiçekçiliğe kadar birçok ürünün sergilendiği Akşam Pazarı Alışveriş Festivali, kentte kabul gördü. 

Editör: Barış Köksal