Hakan Günday’ın senaryosunu yazıp Ketche’nin yönetmenliğini üstlendiği ve Timuçin Esen’in Müslüm Gürses’e hayat verdiği Müslüm’den tanıtım fragmanı yayınlandı.

Son yıllarda ülkemiz sinemasına daha fazla yatırım yapmaya karar verdikten sonra 2017 yılında dağıtımcılığını üstlendiği Ayla'yla gişede büyük başarı sağlayan Warner Bros., 2018’de de gişede önemli hasılat rakamlarına ulaşma potansiyeli olan bir filmle geliyor.

Ülkemiz müziğine önemli katkılar sağladıktan sonra 2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses‘in hayat hikayesini anlatan biyografik film Müslüm, Ayla’nın da yapımcı şirketi olan Dijital Yapım Evi’nin yapımcılığında ve Warner Bros.’un dağıtımcılığında vizyona gelmeye hazırlanıyor.

Müthiş kadro

Son olarak Tuna Kiremitçi’nin aynı adlı romanından uyarladığı Bu İşte Bir Yalnızlık Var filmiyle karşımıza çıkan Ketche'nin yönettiği biyografik filmin senaryosu ise Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi'ye ait. Müslüm Akbaş ya da tanıdığımız ismiyle Müslüm Gürses’in çocukluğunu Alper Parlak, gençliğini Şahin Kendirci, orta yaşlı halini ise Timuçin Esen'in canlandırdığı filmde bu isimlere Müslüm Gürses’in kardeşi Ahmet rolünde Taner Ölmez, babası Mehmet rolünde Turgut Tunçalp, annesi Emine rolünde Ayça Bingöl, plak şirketi sahibi rolünde Güven Kıraç, pavyon sahibi rolünde Erkan Kolçak Köstendil, Limoncu Ali rolünde Erkan Can ve Muhterem Nur rolünde ise Zerrin Tekindor eşlik ediyor.

Yönetmeninden senaristine konu edindiği kişilikten oyuncu kadrosuna kadar büyük ses getireceği şimdiden belli olan ve çekimleri Adana’da devam eden Müslüm’ün 2018 yılı içerisinde vizyonda olması bekleniyor. Kaynak: intersinema