Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu çerçevede Selçuklar ile Mevlana Mahallelerinde başlattıkları yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalleleri Selçuklar Mahalle Muhtarı Hasan Güler ve Mevlana Mahalle Muhtarı Mehmet Hazar ile birlikte gezen Başkan Tuna, vatandaşların görüş ve taleplerini de dinledi.

Gezisi sırasında çalışmalarla ilgili bilgi veren Tuna, kaldırım çalışması tamamlanan sokaklarda asfalt çalışmalarının başladığını kaydetti. Toroslar ilçesinde vatandaşların istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladıkları projeler ve halktan aldıkları destekle hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade eden Tuna, “İlçemiz genelinde sürdürdüğümüz kaldırım çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu mahallemizde özellikle yoğun yağmurlarda bazı sıkıntılar yaşanıyordu. Yaptığımız çalışmalar ile bu sıkıntıları giderdik ve ardından bu sokakların asfalt kaplama çalışmalarına başladık. Yola isabet eden ihata duvarlarının yıkılmasında ekiplerimize destek veren mahalle sakinlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Çalışmaların mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana geçen 10 yıl içerisinde planlı ve programlı çalışmaları ile 360 bin ton asfalt kullandıklarını belirten Tuna, 500 bin metrekare de kaldırım çalışması yaptıklarını aktardı. 10 yılda ilçeyi fiziki anlamda 21. yüzyıl şartlarına uygun bir hale getirdiklerini, kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturduklarını, spor tesisleriyle ve yeşil alanlarıyla cazibe merkezi yaptıklarını dile getiren Tuna, sosyal projelerle vatandaşların her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Editör: Barış Köksal