Burhanettin Kocamaz Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrası teknik ekip ve oyunculara baklava ikramında bulunan Asbaşkan Yıldırım, “Takımımız son haftalarda iyi bir yükseliş gösterdi. Elde edilen istikrarlı ve galibiyet serisi ile ligdeki küme düşme potasından uzaklaştık. Bu başarıda emeği geçen teknik ekip ve oyuncularımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Cumartesi günü deplasmanda Fethiyespor ile oynayacaklarını hatırlatan Yıldırım, “Ligde son üç haftada üç galibiyet elde ettik. Bu galibiyetlerle ligdeki konumumuzu üstlere çıkarttık. Cumartesi günü bu galibiyetlerin verdiği moralle Fethiyespor ile deplasmanda oynayacağız. Rakibimiz, son haftalardaki kötü gidişata son vermek istiyor. Yönetim ve oyuncular bu konuda toplanarak taraftarlarına şampiyonluk sözü verdiklerini öğrendik. Bu bizim için ayrı bir motivasyon oluşturdu. Fethiyespor maçına daha çok konsantre olmamamızı sağladı. Oyuncularımız bu maça şimdi daha farklı hazırlanıyor. Rakibimiz kötü gidişata son vermek, bizde yakaladığımız galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Onlar saha ve seyirci avantajına sahip. Takımımız deplasmanda daha rahat ve daha iyi oynuyor. Bu da bizim avantajımız. Amacımız bu deplasmandan elde ettiğimiz puanlara, yeni puanlar ekleyerek dönmek. Yönetim kurulu olarak Teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyorum" diye konuştu.

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık ise Asbaşkan Hasan Yıldırım’a Fethiyespor maçı öncesi takıma verdiği baklava ikramından dolayı teşekkür etti.

Editör: Barış Köksal