Yıldızgörer yayınladığı mesajında, '“Çalışanlarınızın ücretini alın teri kurumadan verin” diye emreden bir medeniyetin mensubu olarak; öncelikle ülkemizin ve ekonomimizin kalkınmasında en büyük rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin bu güzel bayramını MÜSİAD Mersin adına tebrik ediyorum' dedi.

Yıldızgörer mesajını şu şekilde sürdürdü:

Emekleriyle, ülkemize ve ailelerine katkılarının baş aktörü olan çalışanlarımızın önemi bizler için çok büyüktür. Bizler insan emeğine saygı duyuyoruz ve bunun göstergesi olarak çalışanlarımızın hakkını her platformda savunuyoruz. Barış ve kardeşlik içerisinde, bir bayram havasında geçmesini ümit ettiğimiz bayramımızda, tüm çalışanlarımızın sorun ve taleplerinin, demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde dile getirilmesi için herkese görev düşmektedir. 

Çalışan nüfusun haklarının korunması, işveren – işçi ilişkilerinin daha sağlam temelli bir zemine oturtulması için 1 Mayısların anlamı bizim için büyüktür. Bu güzel günü huzurlu ve bir bayram havasında yaşayabilmek için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesini temenni eder, geçmişteki kötü günlerin bir daha yaşanmaması dileğiyle, işçimizin, emekçimizin, alın teriyle helal para kazanan vatandaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü tekrardan tebrik ederim. 

Editör: Barış Köksal