Göreve geldiği günden itibaren halk ile iç içe olan ve ilk projelerinden birini halka yönelik olarak her salı gününü 'Halk Günü’ olarak belirleyen Başkan Tarhan, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor. Bu çerçevede Akdeniz Mahallesi’ndeki pazar yerinde vatandaşları ziyaret etti. Tarhan’a ziyaretinde, meclis üyeleri, birim amirleri ve Akdeniz Mahallesi Muhtarı Kemal Aydoğdu da eşlik etti.

Vatandaşlara belediye çalışmaları hakkında bilgi veren ve ilçede gerçekleştirilmesi planlanan projeleri anlattı. Son zamanlarda ilçenin en büyük sorunlarından biri haline gelen elektrik kesintileri hakkında da konuşan Tarhan, elektrik kesintilerinin belediye ile hiçbir ilgisi olmadığının altını çizerek, “Elektrik kesintileri nedeniyle son günlerde sosyal medya üzerinde ve sizlerden bire bir gelen yoğun şikayetlerinizi değerlendiriyoruz. 

İlçemizdeki elektrik kesintilerini belediyemizle hiçbir ilgisi olmayıp, tamamen Toroslar EDAŞ sorumluluğundadır. Elektrik dağıtım şirketiyle yaptığımız görüşmeler sonucu, kesintilerin sadece ilçemizde değil, tüm kent genelinde olduğu tarafımıza bildirilmiştir. İlçemizde elektrik kesintilerinin önüne geçmek amacıyla, sizlerden gelen şikayetleri dikkate alarak, belediyemiz tarafından başvurularımız dilekçe, arıza hattı ve e-mail gibi yollarla ilgili kurum ve müdürlüğüne doğrudan bildiriyoruz. Yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçmek amacıyla sizler de muhtarlıklara şikayetlerinizi bildirebilirsiniz veya 186 elektrik arıza hattını arayabilirsiniz” dedi.

Vatandaşlar, sohbet bitiminde kendilerine sahip çıkıp sürekli ziyaret edildikleri için şanslı olduklarını ve yapılan çalışmaları beğendiklerini dile getirirken, Muhtar Aydoğdu da Başkan Tarhan’a bir bakır saat hediye ederek teşekkür etti.
Editör: Barış Köksal