Mersin - Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli'nin karşıladığı, AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Muhammet Kürşat Haddat, 'Biz Mersin'in ve Mersin sanayisinin sorunlarını biliyor, bu sorunların nasıl çözüleceğini projelendirmiş kişileriz. Milletvekili olarak görev almamız halinde özellikle Mersin iş dünyasının sorunlarını meclise taşıyıp bunlara çözüm önerileri üretme yolunda çaba sarf edeceğiz. Sanayici arkadaşlarımızın çıktığımız bu yolda bizlere destek vereceğinden kuşkumuz yok' dedi.

Mersin'in sanayi anlamında hızla büyüdüğünü ve bu büyümede MTOSB'nin büyük katkısı olduğunu belirten AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Muhammet Kürşat Haddat, 'Ben de geçtiğimiz yıllarda MTOSB'nin yönetim kadrolarında görev yaptım. Sanayinin gelişimi için ciddi atılımlar yaptık. Milletvekili seçilmem halinde  3. Bölge'nin oluşumu, MTOSB'nin otobana bağlanması ve D - 400 Karayolu'na paralel olarak uzanan yolun trafiğe açılması adına çalışmalar yapacağım' dedi.

SABRİ TEKLİ: TÜM PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ

Mersin - Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ise yaptığı konuşmada, 'MTOSB olarak tüm partilere eşit mesafede duruyoruz. Bugün içimizden sanayici arkadaşlarımızın milletvekili seçilmesi en çok bizleri mutlu eder. Bu anlamda hem sayın Muhammet Kürşat Haddat'a; hem de şu ana kadar adaylığını açıklayan diğer sanayici arkadaşlarımız sayın Mekin Merter Salt ve sayın Hediye Dalgıç'a çıktıkları bu önemli yolda başarılar diliyor, MTOSB sanayicileri olarak her zaman destekçileri olacağımızı tüm kamuoyunun bilmesini istiyorum' dedi.

Muhammet Kürşat Haddat'ın basın toplantısına çok sayıda sanayici ve basın mensubu katıldı.



Editör: Barış Köksal