Vatanımızın ve Milletimizin birliğini, beraberliğine ve bütünlüğünü yok etmeye yönelik bir teşebbüstür. Halkımızı birbirine düşürerek kaos ve iç savaş çıkarma hedefi olan hain bir tuzaktır. Aziz milletimiz bu hain girişimi vatan, millet, bayrak aşkıyla ve milli birlik duygularıyla Yüce Türk Devletinin yanında olarak meydanları doldurmuş göğüs göğüse çarpışarak bu hain darbeyi bertaraf etmiştir.

Milli iradeye sahip çıkmak nefes aldığımız sürece hepimizin boynumuzun borcudur. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Millet olarak dil, din, mezhep ayrımı yapmadan bu vatan için el ele kenetlenme zamanıdır. Bir anne baba olarak Ülkemizi yarınlara taşıyacak olan çocuklarımıza bu duyguları yaşattırmamız ve bu manevi hisleri almasını sağlamamız bizlerin de en büyük sorumluluğudur.
 
Bu duygularla vatanımızın ve milletimizin bekası için canlarını feda eden tüm şehitlerimize minnet duygularımızla ALLAH’tan Rahmet diliyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum.
 
Türk Milleti bu kötü günleri bir daha yaşamaması dileğiyle…
Editör: Barış Köksal