Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Özaltın Ahşap, Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği üyelerini ağırladı. Dernek Başkanı Nesim Ekinci, MTOSB Başkanı Sabri Tekli ve çok sayıda müteahhitin katıldığı yemekli toplantıda konuşan Özaltın Ahşap Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Altın, '1974 Yılından bu yana Mersin'de faaliyet gösteren aile şirketimizde bugün görev alan bizler 3. kuşak temsilcileriz.  Oğullarım inşaat mühendisleri Hilmi ve İsmail Altın ile birlikte Mersin ve İstanbul'da birçok önemli projede yer alıyoruz. Her ay geleneksel olarak düzenlenen ve dernek üyelerinin birbirini daha yakından tanıması, sosyal ilişkilerin güçlenmesi adına yapılan bu yemekte bizleri onurlandıran siz MERYAP üyelerine teşekkür ederim' dedi.

MTOSB Başkanı Sabri Tekli ise, 'MTOSB ailesi içerisinde Özaltın Ahşap gibi, geleneksel ile teknolojiyi buluşturarak fark yaratan birçok firma bulunuyor. Bugün gelinen noktada Özkan Altın ve ailesinin bu başarısı biz MTOSB yönetim kurulunu da gururlandırıyor. Mersin'den çıkan bir firmanın İstanbul'daki birçok önemli projede yer alması oldukça önemli bir konu.

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci ise Özaltın Ahşap'ta bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirterek dernek olarak gelenekselleştirdikleri bu yemeklerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini vurguladı.

Toplantı fabrika gezisi ile sona erdi.

Editör: Barış Köksal