MEÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Aralık 2010 tarihinden bu yana Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü yapan Prof. Dr. Ahmet Murat Gizir’in, Fen-Edebiyat Fakültesi dekanlığına atanmasının ardından, enstitü müdürlüğüne Doç. Dr. Mehmet Küçükaslan getirildi. Rektörlük makamında gerçekleşen devir teslim töreninde Rektör Prof. Dr. Suha Aydın, Prof. Dr. Gizir’e müdürlüğü süresince enstitüye yaptığı katkılar dolayısıyla teşekkür ederek, plaket ve çiçek takdim etti. Göreve yeni atanan Doç. Dr. Küçükaslan’a da çiçek veren Prof. Dr. Aydın, yeni müdüre görevinde başarılar diledi.

Doç. Dr. Küçükaslan’ın zaten uzun zamandır enstitüde görev yaptığını ve enstitüyü daha iyi yerlere taşıyacağından emin olduğunu söyleyen Prof. Dr. Gizir, Küçükaslan’a başarılar diledi.

“Müdür yardımcılığı yaptığım enstitüde bundan böyle müdür olarak görevime devam edeceğim” diyen Doç. Dr. Küçükaslan da enstitüyü daha iyi yerlere taşımak için elinden geleni yapacağını kaydetti.

Öte yandan MEÜ Sağlık Yüksekokulu’nda da görev değişimi yaşandı. İki buçuk yıl Sağlık Yüksekokulu’nda müdürlük görevini üstlenmesinin ardından Tıp Fakültesi dekanlığına atanan Prof. Dr. Ahmet İlvan, müdürlük görevini Doç. Dr. Sabire Yurtsever’e devretti. Yüksekokul müdürlük makamında yapılan törende, Rektör Prof. Dr. Aydın, yüksekokula yaptığı katkılarından dolayı İlvan’a teşekkür ederek bir plaket ile çiçek verirken, yeni müdür Yurtsever’e de çiçek takdim etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Göreve layık görüldüğü için gurur duyduğunu ifade eden Doç. Dr. Sabire Yurtsever, görevi süresince elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti.

Sağlık Yüksekokul’unda yöneticilik anlamında çok fazla deneyim kazandığını belirten Prof. Dr. İlvan da “Görev yaptığım süreçte Doç. Dr. Yurtsever ile beraber çalıştık ve deneyimlerimizi paylaştık. Arkadaşımın da bu deneyimleri yeni görevine yansıtacağından eminim, kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör: Barış Köksal