AKİB Kongerans salonunda çok sayıda üye ve sivil toplum örgütü liderinin katılımı ile gerçekleştirilen genel kurulda mevcut Başkan Alper Gürsoy görevini Mehmet İzol'a bırakırken, yönetim kuruluna Mustafa Öztürk, Adem Yüksel Güngör, Ali İpek, Mustafa Kayın, Mehmet Özdiker, Hakan Bayındır, Özhan Özdemir, Elif Tozar Kuzey, Elif Örener Erdem, M.Burak Hosta, Hakan Bozbey, İbrahim İpkıran seçildi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda konuşan Başkan Mehmet İzol, 'Mersin GİAD, gerek il bazında, gerekse il dışında Mersin’i en güzel şekilde temsil etmiştir. Mersin’de en başarılı sivil toplum kuruluşu GİAD'dır. Yeni yepyeni projelerimizle Mersin’in ve üyelerimizin hizmetinde olacağız. Biz bir aileyiz. Aile bütünlüğümüz, başarımızın simgesidir' dedi.

Mersin GİAD'ın 7. Genel Kurulu'nda yönetime seçilen isimlerin tecrübeli dernek üyeleri ile, genç ve dinamik üyelerden harmanlanmış olması Mersin GİAD'ın Mehmet İzol başkanlığı sürecinde hiç durmadan, projeler ile ön plana çıkacağının bir göstergesi olarak gösteriliyor.

Editör: Barış Köksal