Son dönemde farklı projelere imza atan Mersin GİAD Kadınlar Kurulu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Musalı Köyü Veli Haşim Çiftçi İlk ve Ortaokul öğrencilerine anlamlı bir etkinlik düzenledi. 

Etkinlikte Musalı Köyü Veli Haşim Çiftçi İlk ve Ortaokul öğrencilerine Mersin Deniz Müzesi gezdirildi. Mersin Deniz Müzesi'ni gezen çocuklar rehber tarafından Türk denizcilik tarihinin deniz savaşları ve o zamanın devlet erkanı hakkında bilgi edindi. 

Mersin Deniz Müzesi'nin ardından Mersin Orduevi'nde çocuklara özel yemekli ve eğlenceli organizasyon düzenlendi. Yenilen yemeğin ardından, palyaço eşliğinde keyifli dakikalar geçiren çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Etkinliğin ardından çocukların eğitimlerine faydalı olacak hediyeler dağıtıldı. 

Mersin GİAD tarafından düzenlenen, Mersin Garnizon Komutanı Nejat Atilla Demirhan'ın eşi Sedef Demirhan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ın eşi Kevser Çakacak, Mersin GİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Nalan İzol ve Kadınlar Kurulu Üyeleri katıldı.
 

Editör: Barış Köksal