Mersin Büyükşehir Belediyesi, birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın sembolü olan Ramazan ayını, düzenlediği etkinliklerle dolu dolu yaşatmaya devam ediyor. 4. Ramazan etkinliklerinin 15. gününde, Atatürk Meydanında düzenlenen konserde Türk müziğinin güçlü sesi Kıraç, Mersinlilerle bir araya gelerek en güzel şarkılarını seslendirdi.

Ulu Camii meydanında binlerce kişinin oruçlarını açması ile başlayan etkinlikler, gece boyu devam etti. İftar öncesi vatandaşlar, ‘İftara Doğru Saz Eserleri’ ile Mehmet Beyazıt’ın seslendirdiği ‘Gönülden Dile Tasavvufi Şiirleri’ni dinlerken, Kuran-ı Kerim kıratı ile manevi bir yolculuk yaşadı.
İftarında ardından Mersinliler, Atatürk Parkı’ndaki Feshane evlerinin bulunduğu alana geçerek eğlenceli aktivitelerin tadını çıkardı. Gecenin sonunda sahne alan ünlü sanatçı Kıraç, en sevilen şarkılarını Mersinliler ile birlikte söyledi. Ünlü sanatçı, konser alanını dolduran hayranlarını, şarkılarıyla coşturdu. Zaman zaman sahnede enstrüman da çalan Kıraç, hayranlarından gelen şarkı tekliflerine de cevap vererek sevilen parçalarını Mersinlilerle birlikte seslendirdi. Binlerce kişinin katıldığı konserde vatandaşlar müziğe doydu.
Editör: Barış Köksal