Mersin GİAD Başkanı İzol, ‘2017 yılında Mersin GİAD olarak hem kentimiz hem de ülkemiz için üyelerimizin büyük bir özverisi vardı. İstihdam Seferberliği Çağrısı sonrasında her üyemizin +1 istihdam sağlamasını istedik. Yaptığımız çalışmalar sonrasında istihdam ve ihracat rakamlarının yükselmesi adına üyelerimiz büyük gayret gösterdiler. Buradan iş gücüne katkı sunan, üretim hatlarını hiçbir zaman durdurmayan tüm üyelerimize teşekkür etmek istiyorum’ dedi.

‘2018 YILINDA DA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK’

Mersin GİAD olarak dernek içi iletişimi sağlayabilmek adına sürekli olarak toplantılar düzenlediklerini, yaptıkları organizasyonlar ile sektör içi alışverişi üst seviyeye çektiklerini belirten Başkan İzol, ‘Sektör gruplarımızı ayırarak kendi içlerinde sürekli toplantılar yapmalarını sağladık. Kartvizit alışverişleri ile 15 günde bir üyelerimizin birbirleri ile olan temasını kurduk. Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlediğimiz ‘Ekonomi Buluşmaları’ ile üyelerimiz ve sanayicilerimiz arasındaki diyaloğu kuvvetlendirdik. Bu etkinliklerimiz 2018 yılında da mutlaka devam edecek’ dedi.

‘ÜLKEMİZE GÜVENİYORUZ’

‘Türkiye ekonomisi eski kırılgan yapısından hızla uzaklaşarak daha güçlü bir yapıya kavuştu’ diyerek sözlerine devam eden Başkan İzol, ‘Dünya çapında yaşanan olaylardan etkilenmeyen Türkiye ekonomisi, eski kırılgan yapısından hızla uzaklaşırken, iş dünyasına güven vermeye başladı. Bu da üyelerimizin yaptıkları yatırımların artmasına neden oldu. Biz Mersin GİAD olarak ülkemize güveniyoruz. Ülkemize olan bu güvencimiz 2018’de de sahaya yansıyacak. 2018’de de yeni istihdam alanları yaratmaya, ihracata katkı sunmaya, ülke ekonomimizin bir parçası olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Editör: Barış Köksal