AK Parti Başkan Vekili Parıltı, yazılı bir açıklama yaparak, 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi. AK Parti’ye oy veren, gönül veren tüm hemşehrilerine teşekkür eden Parıltı, “Ancak bundan sonra ortaya koyacağımız hizmet döneminde ’sen-ben’ olmayacak. Biz birlikte Türkiye olacağız. Göreve geldiğimiz ilk günkü aşk ve hizmet arzusu ile milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Seçimde diğer partilere oy verenlerle AK Parti’ye oy verenler arasında hizmet açısından hiç bir fark olmayacağının altını çizen Parıltı, şöyle devam etti: “Önce bölgemizde, sonra da ecdadımızın da başardığı gibi dünyada güçlü bir Türkiye hayal ediyorum. Bize inanan milletimizi mahcup etmeyeceğimize inancım tamdır. Başkalarının oyun kurmasına müsaade etmeyen bir Türkiye inşa edeceğiz."

AK Parti’nin Mersin’de birinci parti olarak 4 milletvekili çıkarmasına da değinen Parıltı, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Mersin’i ne kadar çok istediklerini her söylemlerinde belirtmişlerdir. Biz de bu inançla seçim çalışmalarımızı sürdürerek Ak Parti’yi Mersin’de 1. parti yaptık. Bunda elbette ki, Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’ın da payı büyüktür. Lütfi Elvan, Mersin’de seçmenlere verdiği güven ve hizmet arzusu ile partimizi zirveye taşımıştır. Bundan sonraki süreçte Sayın Bakanımız ile birlikte verdiğimiz tüm sözleri yerine getirecek ve Mersin için hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Editör: Barış Köksal