Yağmur İğret / Özel Haber

Ramazan Bayramı için tatil planları yapan bir çok kişi hem yurt içi, hem de yurt dışı tatil fırsatlarını araştırmaya başladı.

Nüve Tur Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Uğur, Ramazan Bayramı’nı Avrupa’nın en güzel, gizemli ve kültürel zenginliği ile göz kamaştıran ülkelerinde geçirmek isteyenler için değişik fırsatlar sunduklarını belirterek, 'Avrupa'nın en güzel ülkelerinin en güzel şehirlerini en detaylı şekilde gezme imkanı veren turlar ile mükemmel bir bayram tatili geçirebilirsiniz' dedi.

Ayrıca yurt içinde tatil yapmak isteyenler için de çeşitli fırsatlar sunduklarının altını çizen Nüve Tur Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Uğur, 'Jolly Tur güvencesi ile Türkiye'nin her yerinde en güzel otellerde, hem ekonomik, hem de güzel bir tatil geçirmek isteyenler bizimle iletişime geçmeli.

Nüve Tur'un tecrübeli danışmanları müşterilerimize farklı bir çok konseptte tatil imkanlarını sunuyor, otellerden aldığımız özel fiyatlarımızı müşterinin bütçesi ile birleştiriyor.

Nüve Tur olarak farklı bütçelerde tatil imkanları, farklı ülkelerde ya da Türkiye'nin farklı yerlerinde 5 yıldızlı otellerde, ister her şey dahil, ister sadece konaklama olarak paketlerimiz var. Müşterilerimizi yüzde 40'a dayanan indirim oranlarımızı öğrenmek için Jolly Tur Mersin acentası Nüve Tur'a bekliyoruz' dedi.

Nüve Tur Telefon: 0 324 357 46 00







Editör: Barış Köksal