Daha önce ‘Aşiret ve Öteki Yüzü’ ve ‘Ağa’nın Akmayan Göz Yaşları’ kitapları ile dikkatleri çeken Hamit İzol, TÜYAP Kitap Fuarı’nda imza günü düzenleyerek, üçüncü kitabını imzaladı. İzol, fuarın ilk gününde ‘Kürd’ün Türk Aşkı’ adlı kitabını okurları için imzalarken, standın önünde uzun kuyruklar oluştu.

İmza günüyle ilgili duygularını paylaşan Hamit İzol, kitaplarını imzalamanın en mutlu anı olduğunu söyledi. İmza standının, insanın emeğinin karşılığını aldığı yer olduğunu vurgulayan İzol, “Burada okurlarım ile iç içe oluyorum. Bir kitap imzalatmak için dakikalarca bekleyen okurlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Kitap imzalatan okurları arasında Türkiye’nin her yerinden gelenler olduğunu belirten İzol, “2 yıl içinde 3 kitap yazdım. Kitap yazdıkça rahatlıyor ve verdiğim mesajların yerine ulaştığını severek görüyorum. Kısa süre sonra yeni kitabımın çalışmalarına başlayacağım. Her şeyden önce okurlarım beni buna zorluyor. Bana ‘Yeni kitap ne zaman?‘ diye soruyorlar. Tabii kitap yazmak kolay bir şey değil. Bir kaç günde yazılmıyor. Ortalama bir kitap, hazırlık safhası dahil bir yılım alıyor“ diye konuştu.

Editör: Barış Köksal