Tuna, '3 Ocak Mersin'in Düşman İşgalinden Kurtuluş Yıldönümü Kutlamaları' kapsamında düzenlediği toplantıda, gazetecilerin, 'yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkan adaylığını düşünüyor musunuz?' şeklindeki sorusunu yanıtladı.

Bu soru ile geçen cumartesi günü Taşucu'nda düzenlenen bir toplantıda da karşılaştığını ifade eden Tuna, şöyle devam etti; "Ben de 'seçerseniz olabilir' dedim. Tabi millete rağmen siyaset olmaz. Karşılığı millettir. Bizi seçecek olan ya da seçmeyecek olanlar 'olur ya da olmaz' derlerse, biz onların işaret ettiği yerde olacağız. Tabi ki 2 dönemdir burada belediye başkanlığı yapıyoruz.

Allah'a şükür bu işi de doğru yaptığımızı düşünüyoruz. Böyle devasa bütçesi olan, il sınırları da Anamur'dan Çamlıyayla'ya kadar uzanan böyle bir alanda hizmet etmeyi gerçekten çok isterim. Çünkü o bilgi birikimine sahibiz. Ekip arkadaşlarımız da o doluluğa sahip. Yeter ki bize adaylık konusunda teşkilatımız yetki versin. İnşallah en iyisini, bu seçimden sonuç alabilecek kişiyi genel merkezimiz aday olarak gösterecektir."

Editör: Barış Köksal