Tuna, eylül ayının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Görevleri gereği belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız, belediye ile vatandaşlarımız arasında bir köprü görevi üstlenmektedir" dedi.

Zabıta Teşkilatının, vatandaşın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesi olduğuna dikkat çeken Tuna, insan yaşamının söz konusu olduğu her yerde görev ve sorumluluğu bulunan zabıta teşkilatının köklü bir kurum olduğunu vurguladı.

Ülkemizin dört bir tarafından özveriyle çalışan tüm zabıtaların haftasını kutlayan Tuna, “Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz de bölgemizde vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürdürmeleri için mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışmakta, saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşarak, sorunlara hızla çözüm üretmektedirler. Bu özverili çalışmalarından dolayı tüm zabıta arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Biz de belediye olarak, zabıtalarımızın daha iyi şartlarda çalışabilmesi için gerekli desteği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, fedakarca çalışmalarından dolayı başta Toroslar Belediyesi Zabıta Teşkilatımızın ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görev yapan tüm zabıta mensuplarının, haftasını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Editör: Barış Köksal