Mersin’in tanınmış iş adamlarından Alpha Grup Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Hallaç, Cumhur İttifakı Akdeniz adayı Mustafa Gültak’ı seçim çalışmalarında yalnız bırakmıyor.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarını hızlandıran Mustafa Gültak, cumartesi günü Sadamir Paketleme Fabrikasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Hallaç ve narenciye paketleme işçileri ile bir araya geldi. AK Partili Sercan Eşmen’in organize ettiği etkinlikte Göksel Hallaç ile birlikte fabrika ziyaretini gerçekleştiren Gültak, burada işçilere projelerini anlattı.

Mustafa Gültak’ın kazanması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Alpha Grup Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Hallaç, ‘Değişim rüzgarı Akdeniz’de başlayacak’ dedi. Hallaç, ‘Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayımız Sn. Mustafa Gültak’ın Akdeniz’de seçimi kazanacağına inancımız tamdır. Akdeniz yıllardır çeşitli karmaşaların yaşandığı, insanların hizmet göremediği bir lokasyondur. Mustafa Gültak başkanımızla birlikte Akdeniz büyük bir değişim rüzgarına kapılacaktır. Bizler de Hallaç ailesi olarak bu değişime sonsuz destek sunacağız’ dedi.

Editör: Barış Köksal