Her akşam farklı bir sanatçı konserinin ve etkinliğin yer aldığı festivalde, Hyundai  Derya Otomotiv, en yeni Hyundai modellerini sergileyerek stantlarını ziyaret eden müşterilere Temmuz ayına özel fiyat ve kredi avantajları hakkında bilgiler verdi.

Hyundai Derya Otomotiv Satış Müdürü İlker Ünalmış “ Anamur‘da 9. gerçekleşen Muz festivaline ilgi oldukça güzel. Her gün ayrı bir konser ve etkinlik halkın yoğun ilgisini görmekte.  Derya otomotiv olarak bizlerde gördüğümüz ilgiden oldukça memnun kaldık. Araçlarımızla ilgilenen tüm müşterilerimizi kampanyalarımız ve ödeme koşullarımız hakkında bilgilendirdik. Araçlarımızın aldıkları ödülleri ve başarılarını paylaştık. Onlarla yakından ilgilenip araçlarımızı test etme imkanları sağladık. Onlarda bu güzel tanıtımdan memnun kaldıklarını bizlere belirttiler. Anamur Belediyesine bu güzel festival için teşekkür ederiz.  Bizlerde Derya otomotiv olarak böyle güzel etkinliklerde sürekli yer alacağız. “ dedi.

Yalnızca araç kalitesine değil, satış sonrası hizmet kalitesine de önem vererek müşteri odaklı çalışan Hyundai Derya Otomotiv dünyada dereceye giren, eğitimli kadroları ve gelişmiş teknolojik donanımları eşliğinde, garantili servis hizmetini sunuyor.

 

Editör: Barış Köksal