Erdemli Belediyesi’nin parke yol çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Tollu, belediye ekiplerinin Alata Mahallesi Erciyes Sokak’ta parke yol çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi. Buradaki çalışmaların tamamlanma aşamasında olduğunu ifade eden Tollu, ekiplerin hızlı bir şekilde diğer sokaklarda çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.

Parke yol çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini dile getiren Tollu, bu konuda rakip tanımadıklarını vurgulayarak, Erdemli'de belediye tarihinin en çok parke ve kaldırım hizmetinin kendi dönemlerinde yapıldığını belirtti. “Kendi rekorumuzu kırıyoruz" diyen Tollu, parke yolu tercih etmelerinin bir sebebinin de alt yapı çalışmaları sırasında ortaya çıkan malzeme tasarrufu olduğunu kaydetti. Vatandaşlara, Erdemli için yapılan hizmetlere sahip çıkılması yönünde çağrıda bulunan Tollu, “Belediye hizmet üretecek, vatandaş da bu hizmete sahip çıkarak koruyacak. Bu şehir bizim ortak paydamız. Ona hep birlikte sahip çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.

Erdemli’nin birçok yerini uzak, yakın demeden parke yol ve kaldırımlarla süslediklerinin altını çizen Tollu, parke yolun daha çağdaş ve sağlam olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti: “Erdemli’nin her köşesini parke yol ağıyla öreceğiz. Planlı çalışmalarımız doğrultusunda her bölgeye parke yol çalışması yapılacak. Göreve başladığımızdan bu yana, üretimini ve döşeme işini kendi bünyemizde yaptığımız ve daha az maliyet sağladığımız parke yol işinde rekor kırdık. Erdemli sokaklarına ve kaldırımlarına tarihinin en çok parke taşı ve kaldırımı bizim dönemimizde döşendi. Özverili çalışmalarımız neticesinde Allah’ın izniyle imrenilen Erdemli hedefine ulaşacağız.”

Editör: Barış Köksal