Türkiye genelinde bir çok kurum ve AVM’ye tam hizmet ajansı olarak hizmet veren Daraba Event, geçtiğimiz hafta; Mersin Büyükşehir Belediyesi 4. Hizmet Yılı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı ile  Mersin Üniversitesi Camii Temel Atma Töreni ve Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Açılışı töreni programlarını organize etti.

Mersin’de ilk kez uygulanan watchout sisteminin kullanıldığı Mersin Büyükşehir Belediyesi 4. Hizmet Yılı ve Bilgilendirme Toplantısı’nda konuklar ışık show ile büyülenirken, programın tamamı büyük beğeni topladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen yoğun katılım nedeniyle salona sığmayan misafirler için hazırlanan dev ekranlar sayesinde salon için atmosferi dışardan da yaşandı. 

Mersin Öğretmenevi’nde düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı’na ise Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Tarım ve Hayvancılık Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katıldı. Alan organizasyonunun Daraba Event tarafından yapıldığı ve 81 ilin Milli Eğitim Müdürlerinin katıldığı toplantı 2 gün sürdü. 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve kent protokolünün katıldığı Mersin Üniversitesi Camii temel atma töreni ve eğitim fakültesi açılışı programını da üstlenen Daraba, 2 günde 3 farklı noktada gerçekleştirdiği organizasyonlarda yine büyük bir başarıya imza attı.


 

Editör: Barış Köksal