Yol çalışmalarını yerinde inceleyen ve mahalle mahalle gezen Başkan Tollu, son olarak Esenpınar Mahallesi Ağlıca mevkinde hem hizmetleri inceledi hem de vatandaşlarla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. 

Esenpınar Mahallesi'nde sokak aralarında yol açma, genişletme, sıkıştırma ve asfaltlama çalışması yapıldığını belirten Tollu, "Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman ifade ediyoruz hizmette önceliğimiz her zaman yoldur.Yol olmadan hiçbir hizmetin sağlıklı bir şekilde yapılması mümkün değildir. Esenpınar Mahallesi merkeze uzak mahallelerimizden bir tanesidir. Ama bizim hizmet aşkımız tüm engelleri aşarak vatandaşımızla buluşmamızı sağlıyor. Her yere aynı kalitede hizmeti götürüyoruz. Bu minvalde, ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışarak Esenpınar’da sokak aralarında kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor. Kısa zaman sonra görülecektir ki, Erdemli’de yollarla ilgili bir tek sorundan bahsedilmeyecek. Erdemli’yi hak ettiği noktaya taşımak için 7/24 çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

Başkan Tollu’nun hem hizmetleri denetlemesi hem de kendileriyle sohbet etmesinden dolayı çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar ise sohbet sırasında Tollu’ya bazı isteklerini de ilettiler.
 
Editör: Barış Köksal