Tarsus Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Müdürlüklerinden gelen tekliflerin görüşüldüğü toplantıda, Kaleburcu Mahallesi 193 ada 9 nolu parsel ile Gaziler Mahallesi 4661 ada 1 nolu parsel üzerinde yapılacak okul binaları ile ilgili olarak Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ortak Hizmet Projesi yapılmasına, Ortak Hizmet Projesi kapsamında hazırlanacak anlaşmaları imzalamak üzere Belediye Başkanı Şevket Can’a yetki verildi.

Mecliste ayrıca Mardin Kızıltepe ilçesinde görev sırasında yaralanan polis memuru Kemal Aydın’a 10 bin TL nakdi yardım verilmesi kararlaştırıldı. Dilek ve temennilerde söz alan Belediye Başkanı Şevket Can, “Bugüne kadar aldığımız ve sattığımız her yerin arkasındayım. Berdan Nehri kenarında emin adımlarla ilerliyoruz. Tarsus’un ve herkesin faydasına olacak projeler geliştiriyoruz.

Bu konuda benim vicdanım rahat. Aldığımız, sattığımız, yaptığımız her işte resmiyetle birlikte vicdanıma da danışırım. Vicdanen de ben her yaptığımın arkasındayım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Aldığımız kişileri yerleri fiyatları herkesle paylaşabiliriz. Biz şeffaf belediyecilik prensibiyle hareket ediyoruz” dedi. Meclis sonunda Tarsus Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi öğrencileri kendilerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Can’a yaptıkları 3 boyutlu tabloyu hediye etti.
 
Editör: Barış Köksal