Milliyetçi Hareket Partisi heyeti dün Mersin Girişimci İşadamları Derneği'ni ziyaret etti. MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Milletvekili Adayı ve TÜGİAD eski Genel Başkanı Ali Yücelen, Dernek Başkanı Memet İzol, yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

MHP heyeti genç girişimcilerin ülke adına büyük önemi olduğunun altını çizerek, 'Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin yaptığı yatırımlar bizler için çok önemli. Sağladığınız istihdamın farkındayız; Mersin GİAD'ın kent adına ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz' dediler.

Mersin GİAD Başkanı Mehmet İzol ise, tüm siyasi partilere eşit yakınlıkta olduklarını belirterek, 'Bizler derneğimizde siyaset değil, kentin geleceğe dönük projelerini konuşuyoruz. Dernek yapımız içerisinde siyasete yer yok. Fakat ülkemizin geleceği açısından siyasetin ne kadar önemli olduğunu biliyor, siyasette gençlere daha çok yer verilmesini arzuluyoruz' dedi.

Konuşmalardan sonra uzun yıllar TÜGİAD Genel Başkanlığı görevini yürüten MHP Milletvekili adayı Ali Yücelen, Mersin Girişimci İşadamları Derneği'ne üye oldu.
Editör: Barış Köksal